Pakketten

Websites zijn er in alle soorten en maten. Niet iedereen heeft namelijk hetzelfde doel met een website. De plaatselijke bakker wil bijvoorbeeld zijn openingstijden en contactgegevens tonen terwijl een internationaal werkend bedrijf producten wil aanbieden in zijn webshop. 

 

Om aan de variërende behoeftes te voldoen hebben we de onderstaande drie pakketten samengesteld met bijbehorende prijzen. Heb je wensen die net niet binnen een pakket passen? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden! 

Kies wat bij jou past

We bieden drie standaard pakketten aan met een vaste prijs. Hieronder lees je in het kort wat ieder pakket inhoudt.
Heb je aanvullende wensen? Dan kan je gemakkelijk diensten en functionaliteiten aan je pakket toevoegen.

Ga naar onze diensten of modules pagina voor uitgebreidere informatie over de functionaliteiten en diensten die we aanbieden.

One-Pager

De One-Pager bestaat uit 1 pagina. Hierbij kan je denken aan een visite kaart voor jouw bedrijf. Wil je jouw bedrijf een gezicht geven, maar nog geen extra opties nodig, dan is dit het ideale pakket. Jij bepaalt de stijl en wij creëren een passend design. We zorgen dat jouw website responsive is, wat inhoudt dat het goed werkt op je computer, tablet en mobiele telefoon. Met SEO heb je een goede performance voor je website. 

Premium pakket

Het premium pakket bestaat uit 2 tot 5 pagina’s. Het premium pakket heeft alles wat het basis pakket heeft plus een aantal extra’s waarmee je jouw website naar een hoger niveau kan tillen. Denk hierbij aan de integratie met google analytics of een gallerijen pagina die volledig gestijld is en waar je makkelijk zelf nieuwe foto’s aan toe kan voegen! Ook de SEO brengen we naar een hoger niveau.

Custom pakket

Het custom pakket bestaat uit 5 of meer pagina’s en biedt je nog meer dan het premium pakket. Dit pakket past bij jou als je een webshop hebt of wilt starten of als je een reservering module wilt toevoegen aan je website. We kunnen ook een e-mail opt-in voor je inrichten, waarmee je e-mails zoals nieuwsbrieven naar je klanten kan sturen!