Over Ons

organisatie

Onze missie

Ondernemers een kwalitatief goede website leveren die aansluit op hun wensen en call to action (CTA) en klantconversie als fundatie heeft. We bouwen websites voor een scherpe prijs, zodat voor iedereen, van kleine starters en bloggers tot aan grotere bedrijven en webshops, een goede website betaalbaar is.

  Raket

  Organisatie

  Onze Visie

  Voor iedere ondernemer, klein of groot, moet een kwalitatief goede en klantgerichte website binnen handbereik zijn. Door dit voor ondernemers te realiseren willen we met ToucanWebdesign niet alleen mensen helpen, maar ook nog eens de natuur een helpende hand bieden.  Onder andere door te doneren aan Toucan Rescue Ranch.

  Onze waardes

  Klantgericht

  Bij ons staat de klant op één! We focussen niet alleen op jou als klant, maar ook op jouw klanten. Wij proberen dan ook niet alleen jou de beste ervaring te geven tijdens het ontwikkelproces, maar ook te zorgen dat jouw klanten de beste ervaring hebben als ze je website bezoeken. Samen denken we na over de stijl en content die past bij jouw doelgroep en de modules die passen bij jouw project.

  toucan

  Ecologisch

  Door websites te bouwen willen we bijdragen aan de wereld om ons heen. Bij websites van meer dan €2000 doneren we een deel van onze opbrengst door uit jouw naam een toekan te adopteren bij Toucan Rescue Ranch. Zij zijn gespecialiseerd in het redden van toekans, wat door ontbossing, houtkap en illegale handel in huisdieren hard nodig is. Door symbolisch een swainsons toekan te adopteren, help je de soort direct met voedsel en zorg.

  Kwaliteitgericht

  Kwaliteit zien wij als een van de bouwstenen van elke website. Wij verbeteren de website zolang die nog niet voldoet aan onze standaarden en die van jou. Wij werken nauw samen in kleine iteraties om elke keer hoogwaardige website op te leveren.

  Betrokken

  Wij geven om jouw website. We werken met liefde en passie aan elke website die we opleveren. We streven niet alleen naar een passende en mooie website, maar vinden het net zo belangrijk dat je website veilig is en goed performed. Hier steken we dan ook veel energie in. Na de oplevering van de website bieden we al onze klanten aan om de website up-to-date te houden. 

  Wie zijn wij

  Bjorn

  Op jonge leeftijd kwam ik er al achter dat ik een passie had voor programmeren en programma’s ontwikkelen. Op mijn 15e ben ik hier dan ook al mee begonnen en heb ik op school een eerste spel gemaakt. Toen ben ik verder gegaan met het studeren in de informatica en tijdens mijn studie begonnen met mijn eerste bedrijf in het bouwen van websites. Ooit begonnen in Joomla, geëindigd bij WordPress. Dit is ondertussen al 10 jaar geleden en ik ben na mijn studie begonnen als Data Engineer bij een E-Commerce bedrijf. Ondertussen begon het zelf ondernemen en bouwen van websites toch weer te kriebelen en ben ik dan ook samen met Muriël nu toucanwebdesign.nl begonnen!

  Muriel

  Muriël

  ToucanWebdesign geeft mij de mogelijkheid om creatief bezig te zijn, bij te dragen aan de natuur en mensen blij te maken. Allemaal dingen die voor mij belangrijk zijn en waar ik energie uit haal. Mijn studies in communicatie- en informatiewetenschappen komen bij ToucanWebdesign goed van pas. Ik heb me verdiept in Human Aspects of Information Technology, waarbij de interactie tussen mensen en technologie centraal staat. Na mijn studies ben ik aan de slag gegaan als consultant en later ook als programmeur. Toen kwam ik erachter dat ik veel voldoening haal uit het maken van software die zo goed mogelijk aansluit op de behoeftes van klanten. Iets waar ik bij ToucanWebdesign constant mee bezig ben.