Modules

Op deze pagina lees je alles over functionaliteiten en modules die je kan integreren in jouw website. Of de modules zijn inbegrepen is afhankelijk van jouw pakket.

Uiteraard kan je alle modules ook los toevoegen aan een pakket.
Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op!

Diensten Social Media

Social media

Social media integratie

Social media is tegenwoordig een van de meest gebruikte manieren om in contact te komen met je klanten of je boodschap te verspreiden. Wij integreren social media in je website zodat het makkelijk voor je bezoekers is om je pagina’s te liken en te delen. We kunnen je websites integreren met de meest gebruikte platforms, zoals Instagram, Facebook of Twitter.

I

Als custom optie toe te voegen

Website e-commerce

Je eigen webshop

Altijd al je eigen webshop willen hebben? Wij maken het makkelijk en instap klaar voor je. Wij zorgen ervoor dat je een Shopify webshop krijgt die geoptimaliseerd, responsief en ontworpen naar jouw wensen is. Wij zullen de basis configureren en 5 producten klaarzetten, zodat je direct kan beginnen met verkopen! Indien gewenst kunnen we zelfs nog meer producten voor je klaar zetten.

I

Als custom optie toe te voegen

Webshop
Eigen content plaatsen

website content

Blog artikelen maken

Nadat je je website hebt gekregen, kan je zelf aan de slag gaan met content creëren. Wij zorgen ervoor dat je op een makkelijke manier altijd zelf content kan toevoegen. Als je bijvoorbeeld blog artikelen wilt plaatsen, hebben deze automatisch de styling die past op jouw website. De blog module is erg goed te combineren met de Premium SEO optie. Hierdoor kan je bij elk artikel dat je schrijft de SEO score zien.

I

Als custom optie toe te voegen

website gallerij

Mooie Galerijen

Uiteraard plaatsen we op jouw website de afbeeldingen die jij wilt. Maar we kunnen nog een stapje verder gaan met de galerij module. Hierbij maken we het bijvoorbeeld mogelijk om video’s te plaatsen of je afbeeldingen te tonen in een slideshow. Wij stijlen je foto’s, slideshows en video’s zodat jij ook na de oplevering van je website alleen de afbeeldingen hoeft toe te voegen en ze automatisch de juiste styling krijgen. Lekker makkelijk dus! 

I

Inbegrepen vanaf het premium pakket

Galerij
reservering

Agenda en planningsmodule

Reserveringssysteem

Wil jij dat je klanten een afspraak in je agenda kunnen plannen? Of dat zij een product voor een bepaalde dag kunnen reserveren? Dan gaat deze module jou een hoop werk uit handen nemen! We integreren een module in jouw website waarmee klanten kunnen zien wanneer er een gaatje is in de agenda en direct een afspraak of reservering kunnen plannen. 

I

Als custom optie toe te voegen

Website e-mail opt-in

Klanten vasthouden

Niemand wil klanten verliezen. Jij vast ook niet! Om klanten aan jou te binden kunnen we een e-mail opt-in voor je inrichten. Dit geeft je de mogelijkheid om klanten te benaderen. Allereerst dien je een klantenbestand op te bouwen. Dit doe je bijvoorbeeld door middel van het weggeven van een e-book of gratis eerste gesprek. Nadat mensen zich hiervoor aanmelden kan je ze benaderen met e-mails in de vorm van bijvoorbeeld nieuwbrieven. Het gebruik maken van call-to-action (CTA) op je website is de meest gebruikte manier om snel een groter klantenbestand te krijgen en klanten vast te houden. Wij richten de CTA voor je in en koppelen hieraan workflows om je berichten te versturen.

I

Als custom optie toe te voegen

E-mail opt-in