Diensten

Op deze pagina lees je alles over onze diensten. Een aantal diensten zijn inbegrepen in ieder pakket. Als je een website bij ons afneemt ben je dus verzekerd van deze opties.

Sommige diensten zijn alleen ingegrepen bij een specifiek pakket. Uiteraard kan je die diensten ook los toevoegen aan een pakket.
Wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact op!

Artikelen plaatsen

website content

Wij uploaden je content

Bij het bouwen van je website helpen wij met het plaatsen van de originele content. Jij kan de teksten, afbeeldingen en video’s aanleveren die jij op jouw website wilt tonen. Samen zullen wij ervoor zorgen dat je website optimaal gestyled is en gevuld met content die je nodig hebt om te beginnen met je website.

I

Inbegrepen in alle pakketten!

Website Design

Responsieve Design

Met responsieve webdesign wordt er gestreefd naar een optimale webervaring op verschillende devices. Dit houdt in dat je website er niet alleen mooi uitziet op een computerscherm, maar ook op een tablet of mobiele telefoon. Tegenwoordig komt 38% van het verkeer op websites via een mobiel en 14% via een tablet. Aangezien dus ruim de helft van de mensen via een mobiel of tablet je website bezoekt, is het hebben van een responsieve website essentieel. Al onze websites worden responsive gebouwd, zodat de gebruiker op alle devices een optimale ervaring heeft.

I

Inbegrepen in alle pakketten!

Webhosting

website hosting

Beste hosting

De snelheid van je website is essentieel voor de ranking van je website in de zoekresultaten van Google en voor de gebruikersvriendelijkheid. Een goede hosting partij is hiervoor belangrijk. Het opzetten van de webhosting bieden we gratis aan als je bij ons een pakket afsluit! Wij zorgen ervoor dat je website op de beste hosting partij komt, namelijk Siteground. Siteground wordt al jaren aangeraden voor WordPress hosting door de ontwikkelaars van WordPress zelf. Het hosting pakket kost maar €10 per maand. Als je het “Altijd online” pakket afneemt dan zorgen we niet alleen voor de hosting, maar ook voor het updaten van jouw modules, plugins en thema. Hierdoor kan jij je bezighouden met de groei van je bedrijf!

I

Het installeren van webhosting bij Siteground is in alle pakketten inbegrepen!

I

Hosting pakket kost €10 per maand

I

Hosting is inbegrepen in het Altijd online pakket!

Website optimalisatie

SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is alles wat je doet om te zorgen dat je website zo hoog mogelijk wordt getoond in de zoekresultaten van zoekmachines. Dit is een proces dat altijd doorloopt. Wij helpen je met het klaarmaken voor deze strijd. Dit doen we door je website technisch te optimaliseren. Vanaf het premium pakket installeren we Google Analytics zodat je jouw website goed kan analyseren en verbeteren. Daarnaast krijg je van ons een tool die je helpt met het schrijven van SEO artikelen en helpen we je met het gebruiken van de tool. Zo kan je zelf artikelen toevoegen die niet alleen aan de technische eisen voldoen, maar ook aan de eisen vanuit Google.

I

Technische SEO is inbegrepen in alle pakketten

I

Premium SEO is inbegrepen in het Premium & Custom pakket

SEO

website performance

Snelheid optimalisatie

In 2011 voegde Google de snelheid van je website toe als belangrijke factor voor het bepalen voor jouw positie in zoekresultaten. Daarnaast zijn trage websites een van de grootste ergernissen van gebruikers. Uit onderzoek blijkt dat 57% van de bezoekers afhaakt bij een laadtijd van langer dan 3 seconden. Wij zorgen ervoor dat je website geoptimaliseerd is en snel is op elk device!

I

Inbegrepen in alle pakketten!

website beveiliging

Beveiliging

Bij al onze websites is “basisbeveiliging” inbegrepen. Dit is omdat wij vinden dat iedere klant een veilige en betrouwbare website moet hebben. Wij zorgen ervoor dat er geen “Brute force attacks” doorkomen op je website. Daarnaast zullen we de back-end gebruikers voor de WordPress website aanmaken en de rechten bepalen, zodat buiten de gewenste personen niemand toegang heeft tot jouw website. Van elke website wordt ook wekelijks een back-up gemaakt, waardoor je website altijd snel te herstellen is. Als je je website nog veiliger wilt maken, hebben wij het “Premium beveiliging” pakket. In dit pakket voegen wij een module toe waarin een hoop extra functionaliteiten zitten, waaronder een firewall, malware bescherming, een security scanner, het repareren van bestanden en two-factor authenticatie (2FA). Met al deze opties is je website nog veiliger en beschermt tegen meer geavanceerde aanvallen.

I

Basisbeveiliging is inbegrepen in alle pakketten

I

Premium beveiliging is inbegrepen in het Premium & Custom pakket

Beveiliging
Volledig ontzorgd

website nazorg

Altijd online

Speciaal voor onze klanten die volledig ontzorgd willen worden hebben wij het “Altijd online” pakket. Door dit pakket te nemen hoef jij je nooit meer zorgen te maken over updates, plugin versies en of je website online blijft. Wij vernieuwen je domeinnaam telkens als dat nodig is, verzorgen SSL en zorgen dat jouw website altijd up-to-date is met de laatste versie van WordPress en de gebruikte uitbreidingen. Zelfs de hosting is in dit pakket inbegrepen. Oftewel: je hebt nergens meer omkijken naar! Deze service is maandelijks opzegbaar voor €40 en maar €35 per maand als je kiest voor een jaarabonnement (exclusief eventuele Shopify kosten). Hiermee is jouw website dus altijd betrouwbaar en snel!

I

Maandelijks/jaarlijks af te nemen als dienst

Zelf aan de slag

Training & documentatie

Wil je zelf aan de slag met de website die we voor je hebben gemaakt? Natuurlijk willen we je hiermee zo goed mogelijk op weg helpen! Dit doen we door passende documentatie aan te leveren. Je kan ook kiezen voor een online sessie waarin we de werkwijze bespreken. Je krijgt ook dan een document als naslagwerk zodat je zelf goed voorbereid aan het werk kan!

I

Documentatie is inbegrepen in het Premium & Custom pakket

I

Training is naar wens af te nemen

Training